ALAPÍTÓ

KÉPES VERSEK - VERSES KÉPEK

Ebbe a topikba várjuk képekre írt verseiteket.

A fotókat keretezve, vagy paszpartuval ellátva tegyétek fel! A szöveg lehetőleg a kép kevésbé zsúfolt felületére essék.

Ehhez a munkához mindenkinek rendelkezni kell legalább egy alapszintű képszerkesztő programmal.
Ajánlom a PhotoFiltre nevű progi letöltését, amellyel a szerkesztést bárki könnyen el tudja sajátítani.
Letöltés pl.ITT!

A kiváló rajzprogramban tucatnyi szűrőt, számtalan effektust és egyéb képmanipulációs eszközt találunk. A személyes használatra ingyenesen telepíthető PhotoFiltre lehetőségeit bővítményekkel, pluginnek segítségével bővíthetjük, támogatja a legfontosabb képformátumokat. Eszköztárában minden fontosabb rajzeszköz megtaláló, a szoftver mérete csekély. Magyarítás: Mészáros Tamás.

Aki úgy érzi nem tud megbirkózni a szerkesztési feladattal, az csinálhatja "koprodukcióban" is, azaz megkérhet valakit a kiválasztott képre applikálni valamelyik versét.

Megjegyzések hozzáadásához 4 Dimenzió Online tagnak kell lenned!

Csatlakozás 4 Dimenzió Online

Szavazatok: 0
Írjon nekem e-mailt, amikor válaszolnak –

Válaszok

• ALKOTÓ

Kedves László ! Nagyszerű és remek ez a vers is.  Megkapó és lehengerlő, ahogy ezt az életérzést átadják -e csodás sorok... KÖSZÖNÖM

• ALKOTÓ

Bevallom a borzongás is elfogott a vers olvasása közben... lenyűgöző és nagyszerű vers... Gratulálok kedves László !!!!

• ALKOTÓ

Remek és Csodálatos a verse kedves László ♥ 

• ALKOTÓ

308447160?profile=RESIZE_1024x1024

• ALKOTÓ

308449163?profile=RESIZE_1024x1024

• ALKOTÓ

Az első olyan szerkesztésem, ahol a saját fotómra szerkesztetem a saját versemet.

308449021?profile=RESIZE_1024x1024

• ALKOTÓ

Micsoda kincsekre bukkantam!:))))

Nagyon szép alkotásokat találtam itt!

És az ötlet is kiváló, hogy kép és szó együtt állítsa meg, és gyönyörködtesse az ide betérőket.

Gratulálok szeretettel, és köszönettel az élményért, miben részem lehetett!

Ölellek benneteket szeretettel, Lótusz.

• ALAPÍTÓ
    Czinege László: Mindvégig

308444804?profile=RESIZE_1024x1024
  • ALAPÍTÓ
    Czinege László: Ébredés nélküled

308444700?profile=RESIZE_1024x1024

• ALAPÍTÓ
    Czinege László: Locsolóvers

308444608?profile=RESIZE_1024x1024

Ezt a választ törölték.