Ebbe a topikba várjuk képekre írt verseiteket.
A fotókat keretezve, vagy paszpartuval ellátva tegyétek fel! A szöveg lehetőleg a kép kevésbé zsúfolt felületére essék.
Ehhez a munkához mindenkinek rendelkezni kell legalább egy alapszintű képszerkesztő programmal.
Ajánlom a PhotoFiltre nevű progi letöltését, amellyel a szerkesztést bárki könnyen el tudja sajátítani.
Letöltés pl.ITT!
A kiváló rajzprogramban tucatnyi szűrőt, számtalan effektust és egyéb képmanipulációs eszközt találunk. A személyes használatra ingyenesen telepíthető PhotoFiltre lehetőségeit bővítményekkel, pluginnek segítségével bővíthetjük, támogatja a legfontosabb képformátumokat. Eszköztárában minden fontosabb rajzeszköz megtaláló, a szoftver mérete csekély. Magyarítás: Mészáros Tamás.
Aki úgy érzi nem tud megbirkózni a szerkesztési feladattal, az csinálhatja "koprodukcióban" is, azaz megkérhet valakit a kiválasztott képre applikálni valamelyik versét.
Válaszok
Kedves László ! Nagyszerű és remek ez a vers is. Megkapó és lehengerlő, ahogy ezt az életérzést átadják -e csodás sorok... KÖSZÖNÖM
Bevallom a borzongás is elfogott a vers olvasása közben... lenyűgöző és nagyszerű vers... Gratulálok kedves László !!!!
Remek és Csodálatos a verse kedves László ♥
Az első olyan szerkesztésem, ahol a saját fotómra szerkesztetem a saját versemet.
Micsoda kincsekre bukkantam!:))))
Nagyon szép alkotásokat találtam itt!
És az ötlet is kiváló, hogy kép és szó együtt állítsa meg, és gyönyörködtesse az ide betérőket.
Gratulálok szeretettel, és köszönettel az élményért, miben részem lehetett!
Ölellek benneteket szeretettel, Lótusz.